Musthave: tijdelijke tatoeage

By woensdag, oktober 22, 2014 0 No tags Permalink 0

Je hebt ze vast al gezien bij Beyoncé & Allessandra Ambrosio … en wij hebben ze naar Nederland gehaald ! De tijdelijke gouden en zilveren tatoeages zijn de trend van dit moment ! De tatoeages zijn perfect voor het strand, het zwembad, feestjes, festivals en concerten …..

 

overzicht-tatoeage

 

 

Combineer verschillende kleuren / vormen en versier je lichaam in 30 seconden !! Helemaal geweldig is het feit dat ze per velletje te koop zijn en bedenk eens hoeveel tatoeages je uit 1 velletje kan knippen ( ze blijven gem. 3 tot 5 dagen zitten).

 

 

overzicht-tatoeages

Dit zijn de 10 verschillende modellen
online exclusief te koop bij CQstijl.nl
( vandaag besteld = morgen in huis )

Meer inspiratie nodig? Lees deze leuke artikelen maar eens:
Ilovefashionnews
Dailymail
Perez Hilton

Gebruiksaanwijzing tijdelijke tatoeage

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.